Vad vill ni ha för hemsida?

wwwDu och dina kollegor är de enda som har någon relevant uppfattning om vad som är "rätt" för just er hemsida. För att kunna erbjuda er den webbplatsen ni verkligen vill ha behöver vi veta vad ni tycker och hur ni tänker. Därför har vi gjort en förfrågan som vi ber er besvara för att vi ska kunna återkomma till er med ett vettigt erbjudande.

Här nedan har vi lagt upp några artiklar om faktorer som spelar stor roll för hur lyckad en webbplats kommer att bli på sikt. Studera tipsen, återkom sedan för att skicka er förfrågan.

Skicka förfrågan nu!

Startpaketet för företag och föreningar

lilla-paketetStarpaketet är vår beteckning på tjänster och funktionalitet som ingår när vi bygger webbplatser för föreningar och mindre företag, med lite anpassning ska vi kunna svara upp till era krav och önskemål för er närvaro på Internet. Paketet ger en stabil, flexibel och rimlig webbplats och utgör fundamentet för er framtida expansion.

Läs mer om vad som finns i Startpaketet

Fem grundläggande frågor i beslutskedjan

mini-flodeMan kan diskutera i timmar innan man är mogen att ta beslut om en webbplats. Samtalet glider lätt in på komplicerade tekniska detaljer som den kommande webbplatsägaren inte till fullo förstår innebörden av. Detta kan leda till felbeslut som på sikt får stora, dyra konsekvenser.

För att göra det enklare att komma vidare på vägen mot en ny webbplats har vi gjort en bild av beslutskedjans inledande del, som ger svar på fem grundläggande och strategiskt viktiga frågor.

Studera flödet i beslutskedjan...

Femton saker att tänka på inför webbplatsbeslutet

startFöretag och organisationer som planerar att skaffa eller uppgradera en webbplats tänker alltid noga igenom vilka syften man har med platsen och vilka mål man vill nå med den. Det finns som oftast också en budget eller ett kostnadstak för projektet. När man då i nästa steg ska utarbeta en "detaljplan" för webbplatsen gäller det att göra allt rätt från början och undvika alla möjliga hörn som finns att måla in sig i. Då ökar chanserna markant för att drift, underhåll och vidare utveckling av webbplatsen blir kostnadseffektiv – och rolig!

Läs och begrunda femton goda råd...

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.