lilla-paketetStarpaketet är vår beteckning på tjänster och funktionalitet som ingår när vi bygger webbplatser för föreningar och mindre företag, med lite anpassning ska vi kunna svara upp till era krav och önskemål för er närvaro på Internet. Paketet ger en stabil, flexibel och rimlig webbplats och utgör fundamentet för er framtida expansion.

Vad ingår i Startpaketet?

• Ni får en enkel och smidig webblösning av CMS-typ

Startpaketet är baserat på Joomla!™, en verktygslåda för administration av webbplatsers innehåll. Ett innehållshanteringssystem av den här typen kallas ofta CMS, kort för Content Managenent System.

Förutom senaste version av Joomla ingår tilläggsmoduler för löpande backup och för kommunikation med besökare.

Joomla och tilläggsmoduler tillhandahålls som OpenSource, fri källkod, ni betalar alltså inga licensavgifter för att använda systemet. Joomla förbättras kontinuerligt av hundratals utvecklare som bidrar till att föra projektet vidare. Läs gärna mer om Joomla här.

• Ni får en webbplats med upp till fem "sidor"

Webbplatser består av ett antal olika "sidor" som besökarna kan välja via en eller flera menyer. I Startpaketet ingår stöd för fem sidor som väljs via en huvudmeny, samt en eventuell alternativ meny. På varje sida kan det finnas självständiga "artiklar" (texten du läser just nu är en sådan artikel), boxar med texter eller annan funktionalitet (till exempel Senaste nytt, Sök, mm). Startpaketet stödjer ett obegränsat antal artiklar på webbplatsen.

• Ni får upp till tio e-postkonton och ett obegränsat antal e-postalias

Vi hjälper er skaffa en egen internet-adress (domän) där vi bygger er webbplats. Med en egen domän finns också möjligheten att skapa egna e-postadresser.

• Det ingår rum på ett förstklassigt webbhotell under ett år

Vi driver inte själva webbhotellverksamhet men vi anlitar underleverantörer som vi själva har så goda erfarenheter av som leverantör och samarbetspartner att vi kan gå i godo för dem.

• Det ingår webmastertjänster under första året

Som webmaster ansvarar vi för det löpande underhållet av webbplatsen. I detta ingår löpande uppdateringar av Joomla-systemet och installerade tredjepartsprodukter, samt regelbunden säkerhetskopiering.

Efter att webbplatsen är färdigbyggd och driftsatt ingår 5 timmar utbildning av författare och redaktörer, hjälp med inläggning av material, anpassning av bilder, rådgivning om sökmotoroptimering, etc.

 • Befintliga kunder har förtur

Vi prioriterar givetvis våra befintliga kunder vid akuta fel på webbplatsen, och för de 10 första timmarna av brådskande utvecklingsarbeten. Åtgärdande av akuta fel påbörjas senast arbetsdagen efter felanmälan.

Följande ingår inte i Startpaketet:

  • Framtagning och anpassning av innehåll (texter, bilder, film, musik mm),
  • Kostnader för kundens domän(er),
  • Kostnader för kommersiella tredjeparts tilläggsmoduler beställda av kunden, t ex mallar.

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.