beslutsflode

Vi börjar vid Start. "Rätt från början" gäller.

Start leder direkt till frågan F1. För er som redan har en webbplats och nu funderar på en uppgradering har inte frågorna F2 och F3 någon relevans.

För er som börjar på "ruta ett" är det däremot viktigt att bestämma er för vilken nivå ni vill starta ifrån och bedöma hur snabbt er utveckling kommer att gå. Vet ni redan nu att det kommer att gå undan, satsa direkt på ett CMS-system, en flexibel strukturerad plattform med utvecklingsmöjligheter. F3 bortfaller.

För er som tycker att ni skulle kunna klara er med ett "visitkort på Internet" är frågan F3 oerhört relevant. Tror ni att den rätt enkla startsidan bara är början till en vidare utveckling, basera den på ett CMS-system direkt. Detta är kanske något dyrare på kort sikt, men det blir mycket dyrare att uppgradera sedan. För er som inte ser någon nytta av att ha en dynamisk lätt uppgraderbar hemsida, tala med något av de många företag som säljer just enkla statiska hemsidor. Ni är givetvis hjärtligt välkomna åter till vår fråga F4 när det börjar hända saker!

Nu är det dags för er som är kvar att besvara fråga F4: Om ni redan nu ser behov för flera olika sektioner, flerspråkslösningar, nätbutiker, communities, kataloger eller andra former för avancerad funktionalitet, hoppa över fråga F5.

Fråga 5: Om webbplatsen till en början inte ska innehålla fler än fem "sidor", beställ Startpaketet direkt!

För alla er andra: Hör av er så vi kan boka ett möte, vi har affärer att diskutera!

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.