Amund

Jag började arbeta med datamaskiner innan ordet "elektronik" fanns. I takt med den tekniska utvecklingen har jag ackumulerat kunskap och erfarenhet som tekniker, programmerare, internationell supportchef, systemteknisk utvecklare, konsult och utvecklingschef.

Från tidigt nittiotal arbetade jag som produktansvarig och presale/supportspecialist, utbildare, problemlösare, inspiratör, etc., hos olika distributörsföretag. Våra produkter användes i första hand inom den grafiska branschen och jag fick uppleva och lära layoututveckling från fotosats till QuarkXPress, bildhantering från film och zink-kliché till scanner och Photoshop, digitala media från inget alls till postscript, PDF, HTML och CSS, färg från RGB till CMYK och tillbaka.

Hösten 2007 beslöt jag mig för att byta perspektiv och arbeta tillsammans med min fru Kristina i Abilitor utveckling. Jag bygger och underhåller webbplatser och fungerar som IT-stöd för mindre företag och föreningar/organisationer, och gör gärna en broschyr eller en roll-up om det behövs.

Förutom det tekniska gillar jag att vara ute i naturen och promenera, cykla, åka in-lines, långfärdsskridskor eller skidor, eller helt enkelt bara njuta solen. Jag är mycket intresserad av det mesta i musikväg och har ett förflutet som jazztrummis, dansmusiker och körsångare.

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.